Skip to main content

Χατζάρας: Στο DNA του Άρη να μη βρίσκει επενδυτή

Για τη μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα του Άρη και τη μάχη για την άνοδο στη Football League μίλησε ο Γιώργος Χατζάρας.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Χατζάρας, για τη μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα του Άρη και τη μάχη για την άνοδο στη Football League.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για την εικόνα του από τον φετινό Άρη: 
 
«Πιστεύω η χρονιά ήταν στραβωμένη από την αρχή. Δηλαδή αν είχε ξεκάθαρη σκέψη για το που θα αγωνιστεί η ομάδα θα ήξεραν όλοι ότι όπου παίξει θα αγωνίζεται σαν Άρης. Οι αντίπαλοί του δεν ήξεραν αν θα παίξει Β’ ή Γ’ εθνική. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ φτωχό το ποδόσφαιρο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό».
 
Για την σύγκριση των μπάτζετ: 
 
«Θα ήταν πιο αδύνατα τα μπάτζετ τους αν δεν έπαιζαν στην ίδια κατηγορία με τον Άρη. Ο Άρης έκανε σπασμωδικές κινήσεις και έτσι δεν κάνεις ομάδα. Άμα δεν έχεις ξεκάθαρες βλέψεις το πληρώνεις αυτό».
 
Για τη μάχη με Πανσερραϊκό και Καβάλα: 
 
«Είναι μια δύσκολη μάχη καθώς οι άλλοι έχουν την πολυτέλεια να χάσουν και βαθμούς. Πρέπει να κάνει το απόλυτο ο Άρης. Είναι σημαντικό να πάει σε γρήγορα σε επαγγελματικές κατηγορίες και φτιάξει το μέλλον του . Το καλό στην ομάδα είναι ότι έφυγε το βάρος των χρεών. Ο Άρης το έχει στο DNA του, να μην βρίσκει κάποιον επενδυτή που να είναι εκεί για αυτόν».

ZENITH