Skip to main content

Ξεκινά 25 Μαΐου η υποβολή προτάσεων για τις «Πράσινες Υποδομές»

Από 25 Μαΐου μέχρι 18 Ιουνίου 2010 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να καταθέτουν προτάσεις για ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Πράσινες Υποδομές 2010».
Από 25 Μαΐου μέχρι 18 Ιουνίου 2010 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να καταθέτουν προτάσεις για ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Πράσινες Υποδομές 2010» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηµατικότητα 2007-2013» (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ.

Μέσω του προγράμματος «Πράσινες Υποδομές 2010» του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επιχειρείται η δημιουργία προϋποθέσεων, ώστε ο τομέας της προστασίας του περιβάλλοντος να αποτελέσει πεδίο άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν υφιστάμενες και νεοσυσταθείσες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο με δραστηριότητα  που αντιστοιχεί τουλάχιστον σε έναν από τους παρακάτω κωδικούς 2008, όπως αυτοί αναγράφονται στην άδεια λειτουργίας της μονάδας ή τη βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος ή σε άλλο στοιχείο ισοδύναμης αποδεικτικής αξίας.

Αναλυτικά η προκήρυξη του Προγράμματος στο tax.voria

ZENITH