Skip to main content

Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην Φλώρινα

Την τελευταία πνοή στην άσφαλτο, άφησε μια τετραμελής οικογένεια, ενώ μια ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά , σε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στο 15ο χιλιόμετρο της εθνική οδού Πτολεμαϊδας- Φλώρινας.
Την τελευταία πνοή στην άσφαλτο,  άφησε μια τετραμελής οικογένεια,  ενώ μια ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά , σε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, στο 150 χιλιόμετρο της εθνική οδού Πτολεμαϊδας- Φλώρινας.

Η τραγωδία συνέβηλίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στον κόμβο του Φιλώτα, όταν Ι.Χ. επιβατηγόαυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος  πατέρας της οικογένειας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλοΙ.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης, ήταν ναβρουν ακαριαίο θάνατο και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ένα όχημα, ο45χρονος οδηγός, η 40χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας5 και 3,5 χρόνων.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης οικογένειας από το αυτοκίνητό τους, χρειάστηκε η επέμβαση της ΠυροσβεστικήςΥπηρεσίας Πτολεμαϊδας με δύο οχήματα και 5 άνδρες.

 Η οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Προανάκριση για τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Φλώρινας.

ZENITH