Skip to main content

Ξενίδης: Ο Ηρακλής έχει αποδείξει την τιμιότητά του

Για την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΛ, το πέναλτι του Περόνε, αλλά και τον πρώτο ημιτελικό του Γηραιού κόντρα στη SKODA Ξάνθη, μίλησε ο Γιώργος Ξενίδης.

Στην ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΛ, το πέναλτι του Περόνε, αλλά και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου του Γηραιού κόντρα στη SKODA Ξάνθη, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος των «κυανολεύκων» Γιώργος Ξενίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιγνίδι με τη Λάρισα: «Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ότι έγινε κάτι. Ο Ηρακλής τόσα χρόνια έχει δείξει ένα χαρακτήρα και μια τιμιότητα. Ενώ έχουμε δεχτεί κατάφορη αδικία, πάμε με τον σταυρό στο χέρι. Ήταν περίεργο παιχνίδι, όμως, αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αν ο Ηρακλής χάσει για ένα βαθμό την άνοδο τι πρέπει να γίνει; Κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που είναι στην ομάδα. Ο Ηρακλής τον τελευταίο μήνα είναι ντεφορμέ δεν έχει την φρεσκάδα που είχε. Αυτό λοιπόν είναι κάπως ελαφρυντικό για την ομάδα. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλό το πρόσωπό του  αλλά ό,τι έγινε έγινε.  Αρκεί την απώλεια βαθμών να μην την πληρώσει».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά από όσα έγιναν με τη Λάρισα: «Δεν μπορώ να  ξέρω αν χάλασε το κλίμα. Αυτή την στιγμή μιλάμε για κάτι αρνητικό ενώ παλιά δεν γινόταν αυτό. Πάντως αυτό κάποια στιγμή περνάει και στα αποδυτήρια. Εγώ θέλω να πιστέψω ότι η ομάδα έπαιξε μόνο για τον εαυτό της. Άμεσος στόχος της Λαμίας ήταν να διαλυθεί ο Ηρακλής».

Για την απόδοση του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που πήγαινε τρένο. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα κάνει μια μικρή κοιλιά.

Για δηλώσεις Κούγια για το πέναλτι του Πανένκα: «Ο Κούγιας μπορεί να πει ότι θέλει. Το πέναλτι αλλά Πανένκα δεν έχει να κάνει με τον τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας  εννιά στις δέκα φορές θα πέσει. Άποψή  μου είναι ότι την  δεδομένη χρονική στιγμή έπρεπε να πάρει φόρα να το βαρέσει δυνατά και ας πάει και άουτ. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή γιατί τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Ηρακλή»

Για το αν μπορεί να περάσει την Ξάνθη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο  παιχνίδι. Δεν βρίσκει τον Ηρακλή στην καλύτερη κατάσταση του ενώ αντίθετα η Ξάνθη είναι σε πολύ καλή κατάσταση».


 

ZENITH