Skip to main content

Ξεπέρασαν τις 14.000 οι επισκέπτες της 32ης FURNIDEC

Ξεπέρασαν τις 14.000 οι επισκέπτες της 32ης Έκθεσης Επίπλων, Φωτιστικών και Διακόσμησης FURNIDEC, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 8 έως και τις 16 Μαϊου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονί
Ξεπέρασαν τις 14.000 οι επισκέπτες της 32ης Έκθεσης Επίπλων, Φωτιστικών και Διακόσμησης FURNIDEC, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 8 έως και τις 16 Μαϊου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας μάλιστα ελαφρά άνοδο επισκεπτών (1,35% σε σύγκριση με την περσινή διοργάνωση).

Στην 32η FURNIDEC συμμετείχαν 90 εκθέτες με έπιπλα από την Ελλάδα, την Ιταλία, το Ισραήλ και την Τουρκία και μια μεγάλη γκάμα από είδη διακόσμησης και φωτιστικά, ενώ εννέα εκθέτες συμμετείχαν στη μεγάλη κλήρωση της 32ης FURNIDEC, προσφέροντας πλούσια δώρα στους επισκέπτες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι νικητές της κλήρωσης

Οι νικητές της μεγάλης κλήρωσης Επίπλων της 32ης FURNIDEC είναι οι κ.κ.:
- ΤΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Κέρδισε την Τραπεζαρία με έξι καρέκλες, αξίας 2.500 ευρώ, της εταιρείας ΦΟΙΡΟΣ HOME A.E.
- ΒΑΔΟΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ: Κέρδισε το σύνθετο «285», αξίας 2.400 ευρώ, της εταιρείας ΑΦΟΙ Ν.ΞΕΝΟΥ-design secrets
- ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΝΝΑ: Κέρδισε την Τραπεζαρία με έξι καρέκλες, αξίας 2.000 ευρώ, της εταιρείας ΕΠΙΠΛΟ ΡΥΘΜΟΣ Α.Ε.
- ΚΑΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Κέρδισε το Σαλόνι αξίας 1.800 ευρώ, της εταιρείας ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ: Κέρδισε το Σαλόνι εσωτερικού-εξωτερικού χώρου αξίας 1.530 ευρώ της εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ «ΗΛΕΚΤΡΑ»
- ΤΣΑΤΣΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ: Κέρδισε ένα Σύνθετο αξίας 1.500 ευρώ της εταιρείας ΚΥΡΤΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
- ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κέρδισε ένα Μονό κρεβάτι 1,10 x 2,00 και έναν καλόγερο, αξίας 1.350 ευρώ της εταιρείας ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΞΗ
-ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Κέρδισε ένα Διπλό κρεβάτι, δύο κομοδίνα και μία συρταριέρα με καθρέπτη, αξίας 1.000 ευρώ της εταιρείας ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΟ  και
- ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥΤ ΕΥΓΕΝΙΑ: Κέρδισε μία Μπερζέρα κλασική με swarovsky, αξίας 800 ευρώ, της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε. 

Βραβεύσεις 

Τα Βραβεία Καλύτερης Συμμετοχής στην 32η FURNIDEC απέσπασαν οι εταιρείες ΕΠΙΠΛΟ ΡΥΘΜΟΣ Α.Ε., ΚΥΡΤΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΞΗ και ΦΟΙΡΟΣ HOME.
Οι Έπαινοι απονεμήθηκαν, αντίστοιχα, στις εταιρείες ΑΦΟΙ Ν. ΞΕΝΟΥ Ο.Ε.,
ΡΑΪΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, MORFES, ΥΙΟΙ Β. ΠΑΝΙΔΗ Ο.Ε., ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε. και PERMINI και τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή στις εταιρείες ΚΑΡΡΑΣ Π. - ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ  Γ. Ο.Ε. και ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
Τα Βραβεία και οι Έπιανοι επιδόθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή της HELEXPO A.E., κ. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου.

ZENITH