Skip to main content

Χέρι βοηθείας για τους ανέργους της Θεσσαλονίκης

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την «Βραδιά των ανέργων» στην προσπάθεια της να ανακουφίσει τις γιορτινές ημέρες οικογένειες μακροχρόνια ανέργων.
Φέτος για μια ακόμη χρονιά, η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την «Βραδιά των ανέργων» στην προσπάθεια της να ανακουφίσει τις γιορτινές αυτές μέρες οικογένειες μακροχρόνια ανέργων, μοιράζοντάς τους δωροεπιταγές, τρόφιμα και ποτά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009 ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ «Αβραάμ Μπεναρόγια» και κατά τη διάρκεια της η διοίκηση του ΕΚΘ θα μοιράσει σε οικογένειες μακροχρόνια ανέργων, δωροεπιταγές, τρόφιμα και ποτά, προκειμένου να τους βοηθήσει συμβολικά να περάσουν κάπως καλύτερα τις ημέρες των γιορτών.

Τα χρήματα και τα είδη που το ΕΚΘ θα διαθέσει στους ανέργους συγκεντρώθηκαν από προσφορές των Σωματείων του, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των εργαζομένων, αλλά και επιχειρήσεων και πολυκαταστημάτων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του ΕΚΘ.

ZENITH