Skip to main content

Ξέσπασε σε κλάματα στη Βουλή ο Αλέξης Μητρόπουλος (vid)

Ο βουλευτής ζήτησε να ανοίξει η λίστα Νικολούδη, ενώ εμμέσως καταφέρθηκε κατά Κατρούγκαλου, λέγοντας ότι ποτέ στη διάρκεια της μνημονιακής κρίσης δεν πήρε αμοιβή.

 Διαφοροποιήθηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος, από τη γραμμή της κυβέρνησης, στο θέμα των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής, εχθές βράδυ στη Βουλή, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήρθε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε σε κλάματα, για την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, κάλεσε τον πρωθυπουργό να δει τους μεταλλωρύχους που διαδηλώνουν προσθέτοντας ότι σε μια τόσο δύσκολη για την Ελλάδα στιγμή, με τους δανειστές να πιέζουν την κυβέρνηση, η Αριστερά δεν έχει την πολυτέλεια να ανοίξει μέτωπα με τους εργαζομένους.

Επίσης ζήτησε από τον πρωθυπουργό, τον Παναγιώτη Νικολούδη και την πρόεδρο της Βουλής, να δώσουν στη δημοσιότητα τη λίστα Νικολούδη, ώστε να δει αν  περιλαμβάνονται επίορκοι υπάλληλοι καθώς και δημοσιογράφοι και οι οικογένειες τους που από κοινού έστησαν μια προσπάθεια ηθικής του εξόντωσης. Αναφερόμενος στο θέμα, ο Αλέξης Μητρόπουλος συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα για την εμπλοκή του ονόματός του σε φορολογική υπόθεση.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η απόσταση που κράτησε εμμέσως από την υπόθεση Κατρούγαλου λέγοντας ότι «εγώ και τα παιδιά μου όλα τα χρόνια του Μνημονίου δεν αναλάβαμε, ούτε υπερασπιστήκαμε στα δικαστήρια καμία υπόθεση υπό αμοιβή».

ZENITH