Skip to main content

Χιτσκοκική πρόκριση στους «8» για Ατλέτικο Μαδρίτης (video)

Νικήτρια αναδείχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.
Για δεύτερη σερί σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League σε βάρος της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι (1-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση). 
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι «ροχιμπλάνκος» καταφέρνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να κερδίσουν την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δύο σερί σεζόν. 
 
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στην κανονική διάρκειά της και την παράταση, το οποίο ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στη Γερμανία, σημείωσε ο Σουάρεθ στο 27’. 
 
Στη διαδικασία των πέναλτι οι Τσαλχάνογλου, Τοπράκ και Κίσλινγκ αστόχησαν για τις «ασπιρίνες», με τον Τόρες να σημειώνει το καθοριστικό για τους γηπεδούχους. 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σιμεόνε): Μογιά (23' Όμπλακ), Χουανφράν, Μιράντα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Χεσούς Γκάμεθ, Μάριο Σουάρες, Κόκε, Κάνι (46' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά Τουράν, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς (83' Τόρες)
 
ΜΠ. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Σμιντ): Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Σπάχιτς, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ (104' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Γκονσάλο Κάστρο, Μπελαραμπί, Σον Χέουνγκ-Μιν (77' Ρόλφες), Τσαλχάνογλου, Ντρμιτς (69' Κίσλινγκ)
 

ZENITH