Skip to main content

Χωρίς Μπαρτολίνι στη Ζάκυνθο ο Ηρακλής

Εκτός από το επικείμενο παιγνίδι του Ηρακλή στη Ζάκυνθο θα μείνει ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι. Αμφίβολος και ο Στάμου, έτοιμος ο Πουρτουλίδης.

Εκτός από το επικείμενο παιγνίδι του Ηρακλή στη Ζάκυνθο θα μείνει ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στον αγώνα με την Αναγέννη Καρδίτσας.

Το γεγονός πως ταυτόχρονα συμπλήρωσε κάρτες, οδήγησε τον τεχνικό του Γηραιού στο να δηλώσει τιμωρημένο τον 33χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό στο επόμενο ματς των «κυανολεύκων».

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Στάμου, ο νεαρός μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος (δύσκολα θα προλάβει), ενώ ο Νίκος Πουρτουλίδης θα είναι πανέτοιμος για τον αγώνα.

Μετά τη χθεσινή αποθεραπεία και σήμερα όσοι έπαιξαν την περασμένη Κυριακή ακολουθούν πρόγραμμα σε πισίνα (η προπόνηση είναι προγραμματισμένη αυτή την ώρα, στις 12:00 στη Μίκρα), ενώ η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί της Πέμπτη προκειμένου να πετάξει αρχικά για Αθήνα κι έπειτα για Ζάκυνθο. Αντίστοιχο θα είναι και το ταξίδι επιστροφής της.

ZENITH