Skip to main content

Χωρίς τον πρωθυπουργό η γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ

Όπως αποδείχτηκε η επιχειρηματική κοινότητα της Βορείου Ελλάδος χάρηκε άδικα για την τιμή που θα έκανε στην γενική συνέλευση του φορέα τους η παρουσία του πρωθυπουργού.
Χωρίς τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί τελικά η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη στις 8 μμ στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Εκτακτες υποχρεώσεις θα κρατήσουν μακριά τον κ. Γιώργο Παπανδρέου από τη γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ, όπως ενημερώνει σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

 Όπως αποδείχτηκε η επιχειρηματική κοινότητα της Βορείου Ελλάδος
 χάρηκε άδικα για την τιμή που θα έκανε στην γενική συνέλευση του φορέα τους η παρουσία του πρωθυπουργού και η οποία είχε προκαλέσει μάλιστα τη «ζήλια» άλλων παραγωγικών φορέων.

Το ερώτημα είναι εάν πράγματι ευθύνονται οι  αυξημένες υποχρεώσεις του πρωθυπουργού μιας και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ή άρχισε η συνήθεια παλαιών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που θυμόταν τη Θεσσαλονίκη μόνο στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σεπτέμβριο. Θα το δούμε στο μέλλον.

Δεν είναι λίγοι, πάντως, οι Θεσσαλονικείς, επιχειρηματίες και πολίτες που περιμένουν από τον πρωθυπουργό να δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για μια περιοχή που μαστίζεται από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία.

Περιμένουν την επίσκεψη Παπανδρέου έστω και για να ακούσουν από πρώτο χέρι ότι θα πρέπει να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, για να πληρώνουν τις σπατάλες και την ασυδοσία της δημόσιας διοίκησης κατά τα προηγούμενα τριάντα χρόνια και τα σκάνδαλα που άδειασαν τον δημόσιο κορβανά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε  ότι ο λαός της Θεσσαλονίκης την αδιαφορία των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ την ανταπέδιδε κατά το παρελθόν στις εκλογικές αναμετρήσεις σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στη γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη.

ZENITH