Skip to main content

Χουάντερσον: Στόχος του Ηρακλή ο τελικός

Για την πρόκριση του Ηρακλή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και τη σημαντική συμβολή του σε αυτή την επιτυχία, μίλησε ο Χουάντερσον Τζούνιορ ντα Σίλβα.

Για την πρόκριση του Ηρακλή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και τη σημαντική συμβολή του σε αυτή την επιτυχία, μίλησε ο Χουάντερσον Τζούνιορ ντα Σίλβα, στην ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ του Γηραιού τόνισε πως στόχος των «κυανολεύκων» είναι η παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ επισήμανε πως ο Γηραιός αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Δεν λησμόνησε, μάλιστα, να πλέξει το εγκώμιο του κόσμου του Ηρακλή, που έδωσε βροντερό «παρών» στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάντερσον, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα:

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Τι έφταιξε;

Για μένα ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν το πέναλτι και στο δεύτερο είχαμε κακή τύχη. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος γιατί ο Ηρακλής προκρίθηκε στην επόμενη φάση και αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, ελπίζω να πάμε στον τελικό.

Σκόραρες ένα πέναλτι και έπιασες το τελευταίο, ενώ έπεσες σχεδόν σε όλα στη σωστή γωνία.

Αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί όταν εκτελείς πέναλτι, πρέπει να ελέγχεις τον εαυτό σου. Αλλά ο Θεός και ο κόσμος μου έδωσαν τον έλεγχο και σκόραρα και μετά έκανα την απόκρουση για να πάει ο Ηρακλής στην επόμενη φάση.

Είστε στα ημιτελικά. Έχετε ως στόχο τον τελικό;

Ναι. Έχουμε κάποια ματς να παίξουμε και μετά θα το συζητήσουμε αυτό. Τώρα πανηγυρίζουμε που ήρθαμε εδώ και πήραμε την πρόκριση κόντρα στον Πανιώνιο και θα το δούμε σιγά-σιγά.

Τώρα έχετε τη συνέχεια στη Football League. Είστε σε θέση για να μπείτε στα πλέι οφ, πιστεύετε στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ;

Ναι, όλοι (το πιστεύουμε). Θέλουμε ο Ηρακλής κι εμείς να το ζήσουμε αυτό. Δε θα είναι εύκολο διότι μπορεί να έχουμε καλή ομάδα, αλλά η δεύτερη κατηγορία είναι πολύ δυνατή. Ελπίζω όταν τελειώσει η σεζόν ο Ηρακλής να είναι στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ηρακλής είχε πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύεις ότι είναι καιρός να τα αφήσει πίσω και να επιστρέψει εκεί που ήταν;

Ο Ηρακλής παίζει στη Football League, αλλά όπως είπα και σ' ένα φίλο μου πριν από λίγο δεν είναι για τη δεύτερη κατηγορία. Έχει ωραίους οπαδούς, καλή οργάνωση και ελπίζω φέτος να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.

Είχατε τους φιλάθλους σας εδώ σήμερα. Ένα σχόλιο για τον κόσμο του Ηρακλή.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ο Ηρακλής είναι σαν οικογένεια. Όταν έρχονται οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν, εμείς παίζουμε με έντεκα παίκτες και είναι σα να παίζουμε με άλλους δύο! Αυτό είναι εκπληκτικό.
 

ZENITH