Skip to main content

Χουντής: Δεν επιδιώκουμε τη σύγκρουση

Δεν θέλουμε να υπάρξει σύγκρουση με τους πιστωτές μας, επιδιώκουμε να βρεθεί μία λύση επ' ωφελεία της Ελλάδας και της Ευρώπης, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Χουντής.

Δεν θέλουμε να υπάρξει σύγκρουση με τους πιστωτές μας, επιδιώκουμε να βρεθεί μία λύση επ' ωφελεία της Ελλάδας και της Ευρώπης, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Χουντής, λίγες μόλις ώρες πριν πετάξει στις Βρυξέλλες για την έκτακτη  συνεδρίαση του Eurogroup.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o κ. Χουντής αναφέρθηκε εκτενώς στο πλάνο της ελληνικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως «πας σε μία διαπραγμάτευση, σκληρή διαπραγμάτευση, ιδιαίτερα από ορισμένες πλευρές των θεσμικών οργάνων ή και της σύνθεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πας με όλα σου τα όπλα, αναλύεις το δίκιο σου και εν πάση περιπτώσει επιδιώκεις, αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να υπάρξει μία λύση».

«Αν όμως πας με τη λογική ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρεθεί λύση και ο αντίπαλός σου αυτό το εκμεταλλεύεται», συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός, «δεν είναι καλή διαπραγμάτευση. Σας το λέω ευθέως δεν θέλουμε να υπάρξει σύγκρουση, επιδιώκουμε να βρεθεί μία λύση επ' ωφελεία της Ελλάδας και της Ευρώπης».

ZENITH