Skip to main content

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο νομάρχη Π. Ψωμιάδη

Χαρούμενες φωνές, παραδοσιακά κάλαντα, μουσικές μπάντες και τριγωνάκια γέμισαν σήμερα το πρωί το γραφείο του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Χαρούμενες φωνές, παραδοσιακά κάλαντα, μουσικές μπάντες και τριγωνάκια γέμισαν σήμερα το πρωί το γραφείο του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, από τους συλλόγους, ομίλους και φορείς, που τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο νομάρχης ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και αγάπη». «Η αγάπη είναι η πιο σημαντική λέξη, το πιο μεγάλο αγαθό», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, ευχόμενος «με αγάπη και ενότητα, να σηκώσουμε τη Θεσσαλονίκη μας ακόμη πιο ψηλά».

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν το Νομάρχη ήταν, η Αδελφότητα Προκοπιέων Μακεδονίας-Θράκης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, το Κέντρο Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Θρακική Εστία, ο Σύλλογος Χίων Θεσσαλονίκης «Αγία Μαρκέλλα», το Λύκειο  Ελληνίδων, η Χορωδία Κυριών του Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης «Νικόλαος Γερμανός», ο Σύλλογος Φίλων Γιάννη Τριάντη, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Φιλαρμονική Μπάντα της Αστυνομίας.

ZENITH