Skip to main content

Υπέρ των συγχωνεύσεων η ΝΔ

Υπέρ των εξαγορών και των συγχωνεύσεων, λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς και στήριξης της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος τάσσεται η ΝΔ.
Υπέρ των εξαγορών και των συγχωνεύσεων, λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς και στήριξης της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος τάσσεται η ΝΔ, στηρίζει όμως και τη δημιουργία ενός ισχυρού και βιώσιμου κρατικού πυλώνα τραπεζών.

Τα παραπάνω υπογράμμισαν ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο αρμόδιος τομεάρχης Χρήστος Σταϊκούρας μετά τη συνάντηση που είχαν με το σύλλογο εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σημείωσαν, ακόμη, ότι η προσφορά και η ιστορία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν μπορεί να αποτιμηθεί με αποκλειστικό κριτήριο την παρούσα χρηματιστηριακή αξία της μετοχής του.

Συνάντηση με το σύλλογο είχε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος τόνισε ότι στηρίζει τη δημιουργία ενός βιώσιμου δημόσιου πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα και αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα που θα επιφέρει αυτό στην οικονομία της χώρας μας.

ZENITH