Skip to main content

Υπερήφανος για το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη δηλώνει ο Νυφούδης

Τι δήλωσε ο Νίκος Νυφούδης, ο οποίος δίνει μάχη ψήφο με ψήφο με την Κατερίνα Μάρκου για την έδρα στη Β΄Θεσσαλονίκης.

Υπερήφανος για τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη που τίμησε το Ποτάμι με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά, δηλώνει ο Νίκος Νυφούδης, ο οποίος δίνει μάχη ψήφο με ψήφο με την Κατερίνα Μάρκου  για την έδρα στη Β΄Θεσσαλονίκης.

«Δώσαμε μαζί μια καθαρή και έντιμη μάχη. Για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Β΄ Θεσσαλονίκης. Με λόγο θετικό, με ιδέες και προτάσεις για το αύριο. Τίποτα που να θυμίζει το παλιό, που αργά ή γρήγορα θα αποτελεί παρελθόν», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Νυφούδης.

«Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ σημαντικές ώστε ο τόπος μας να έχει για πρώτη φορά εκλεγμένο βουλευτή στο Κοινοβούλιο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Θα σας κρατώ ενήμερους για τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων για το τελικό αποτέλεσμα», συμπληρώνει, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση στο Εκλογοδικείο.

Σημειώνεται πως τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. Η Κατερίνα Μάρκου είναι πρώτη με πέντε τμήματα να απομένουν και απέχει μόλις 33 ψήφους από τον Νίκο Νυφούδη. Τα τέσσερα από τα πέντε μη καταμετρημένα τμήματα είναι στο δήμο Βόλβης, όπου η κ. Μάρκου λαμβάνει σχεδόν διπλάσιες ψήφους από τον κ. Νυφούδη και το ένα είναι στο Ωραιόκαστρο, όπου η εικόνα είναι ανάλογη.

ZENITH