Skip to main content

Υπό εξέταση και τα εμβάσματα των γιατρών

Ακόμη και τα εμβάσματα που ενδεχομένως απέστειλαν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα οι γιατροί που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.
Ακόμη και τα εμβάσματα που ενδεχομένως απέστειλαν στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα οι γιατροί που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν διαφυγούσα φορολογητέα ύλη.

Τα εν λόγω εμβάσματα ενδεχομένως να κρύβουν διαρροή μεγάλων κεφαλαίων, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, δηλαδή από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου έως και σήμερα, όταν σημειώθηκαν όχι ένα και δύο άλλα τέσσερα κύματα φυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Ήδη, από τον ΣΔΟΕ ερευνούν κι αυτό το μέτωπο, θεωρώντας ότι μπορεί να βγάλει λαβράκια, ενώ, ως γνωστόν, παραλλήλως ερευνώνται και οι τραπεζικές καταθέσεις αυτές καθ΄ αυτές.

Το σπάσιμό τους έγινε με εντολή του εισαγγελέα που είναι αποσπασμένος στο ΣΔΟΕ, ενώ τα ευρήματά του θεωρούνται και είναι πολύ ενδιαφέροντα.

ZENITH