Skip to main content

Υποβιβασμός για Απόλλων 1926, στα πλέι άουτ ο Αγροτικός Αστέρας (video)

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Απόλλωνας 1926, μετά και την ήττα που γνώρισε από τον Αγροτικό Αστέρα στην Καλαμαριά (2-0).
Τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική γνώρισε ο Απόλλωνας 1926, μετά και την ήττα που γνώρισε από τον Αγροτικό Αστέρα στην Καλαμαριά (2-0) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 
 
Από την άλλη πλευρά οι «σταχυοφόροι» με τους τρεις βαθμούς που απέσπασαν κέρδισαν την είσοδό τους στη διαδικασία των πλέι άουτ, μέσω της οποίας θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. 
 
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Βελλίνης με δυνατό σουτ στο 58’, με τον Καράμπελα να στέλνει τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα του Βρονταρά για το τελικό 2-0.  
 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης, Καράμπελας, Φιγκερόα, Τσούτσης, Αναστασίου
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης):Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Βελλίνης, Πάτο, Στεφανίδης
 
Η βαθμολογία των πλέι άουτ (Βόρειος όμιλος):
 
1. ΖΑΚΥΝΘΟΣ                 6
2. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ          2
3. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ                1
4. ΠΙΕΡΙΚΟΣ                    0
5. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ             0
6. ΤΥΡΝΑΒΟΣ                  0
 
* Οι τρεις πρώτες ομάδες της διαδικασίας εξασφαλίζουν την παραμονή τους στη Football League.

ZENITH