Skip to main content

Υπόμνημα του ΤΕΕ προς την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του για σειρά ζητημάτων που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, κατέθεσε το ΤΕΕ/ΤΚΜ στη γγ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του για σειρά ζητημάτων που αφορούν στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία κατέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή.

Το υπόμνημα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σύσταση Φορέα Διαχείρισης του Θερμαϊκού Κόλπου, τη χωροθέτηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και Συγκροτήματος Παραγωγής Ενέργειας του νομού Ημαθίας, την Αξιοποίηση Ελεύθερων Χώρων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, τη Μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, αλλά και το σχέδιο «Καλλικράτης».

Επίσης, τέθηκαν οι θέσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τα λεγόμενα μεγάλα έργα στην Κεντρική Μακεδονία και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, τα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής, αλλά και επαγγελματικά θέματα των μηχανικών.

ZENITH