Skip to main content

Υπουργοί δύο ταχυτήτων για την τρόικα

Σε ένα διαχωρισμό, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά και ακόμα περισσότερα μηνύματα, προχωρά η τρόικα ως προς την αντιμετώπιση των υπουργών της κυβέρνησης.
Σε ένα διαχωρισμό, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά και ακόμα περισσότερα μηνύματα, προχωρά η τρόικα ως προς την αντιμετώπιση των υπουργών της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, τα μέλη της άλλους θα τους επισκεφθούν στα γραφεία τους, για να τους συναντήσουν, κι άλλους θα τους «παίξουν εντός έδρας», στο υπουργείο Οικονομικών, θεωρώντας τους, προφανώς, ευκολότερους στόχους.

Στην πρώτη κατηγορία, εντάσσεται σίγουρα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, με τον οποίο θα κάνουν έναν απολογισμό του «Καλλικράτη» και των οικονομικών συνεπειών από την εφαρμογή του, όπως κι από την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, που ολοκληρώνεται αύριο. Ακολούθως είναι προγραμματισμένο να δουν τον κ. Βενιζέλο στο Πεντάγωνο.

Οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι ο υπουργός μπορεί και να μην τους δει και να τους παραπέμψει στον υφυπουργό του. Θα έχει ενδιαφέρον μια τέτοια αντίδραση. Όπως ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση των κ. Ρέππα, Ξενογιαννακοπούλου και Κατσέλη, τους οποίους κάλεσαν στο Οικονομικών. Γι’ αυτούς, η πολυτέλεια της συνάντησης στα γραφεία τους δεν υπάρχει...

ZENITH