Skip to main content

Υποχωρούν ελαφρά οι τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Ελαφρά κάμψη σημειώνουν οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, μετά και την χθεσινή ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Ενέργειας για μείωση των στρατηγικών αποθεμάτων.
Ελαφρά κάμψη σημειώνουν οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, μετά και την χθεσινή ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Ενέργειας για στρατηγικά αποθέματα των Ηνωμένων Πολιτειών,που κατέγραψαν μείωση.

Στις πρωινές συναλλαγές ,η τιμή του αργού για συμβόλαια παράδοσης Σεπτεμβρίου υποχωρούσε κατά 9 σεντς, στα 75,33 δολάρια το βαρέλι.Η τιμή του Μπρεντ για συμβόλαια παράδοσης Οκτωβρίου υποχωρούσε κατά 6 σεντς, στα 76,41 δολάρια.

Χθες στη Νέα Υόρκη, η τιμή του αργού έφτασε να υποχωρεί στα 73,83 δολάρια το βαρέλι, που ήταν το χαμηλότερο επίπεδο από τις 7 Ιουλίου,για να περιορίσει στη συνέχεια τις απώλειές της μετά την ανακοίνωση για τα αμερικανικά στρατηγικά αποθέματα. Το υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε ότι τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 800.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.

ZENITH