Skip to main content

Ζαγοράκης: Θα ζητήσω ο ίδιος άρση της ασυλίας μου

Πώς σχολιάζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βούλευμα του ο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δικεφάλου.

Την άρση της βουλευτικής του ασυλίας θα ζητήσει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ζαγοράκης, η δίωξη σε βάρος του οποίου, για ατασθαλίες στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου, τελεί σε αναστολή λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας.

«Αμέσως μόλις αποσταλεί σχετικό αίτημα άρσης της ασυλίας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  θα ζητήσω ο ίδιος από τους βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου, την άρση της ασυλίας μου, προκειμένου να διευκολύνω την Ελληνική Δικαιοσύνη στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην  Ελληνική Δικαιοσύνη και  έθεσα από την πρώτη στιγμή τον εαυτό μου στη διάθεσή της, βέβαιος για την αθωότητα μου», σημειώνει ο κ.Ζαγοράκης.

Σημειώνεται ότι με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναστέλλει την ποινική δίωξη εις βάρος του Θ. Ζαγοράκη, για κακουργηματική απιστία και υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «έως ότου χορηγηθεί άδεια από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» (δείτε περισσότερα εδώ).

 

ZENITH