Skip to main content

Ζητήθηκε παρέμβαση Καραμανλή για την ΕΒΖ

Οι εκπρόσωποι παραγωγών τεύτλων από τις Σέρρες συναντήθηκαν με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή ώστε να του γνωστοποιηθεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, παρευρέθηκε χθες στα γραφεία διοίκησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στη Θεσσαλονίκη, τα οποία τελούν υπό κατάληψη από το  Σωματείο Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθεί για προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο τους.

Οι εκπρόσωποι παραγωγών τεύτλων από τις Σέρρες κ. Γιάννης Παναγής και Γιάννης Τζόλας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Π.Κ.Μ Απόστολου Τζιτζικώστα και της  Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου πραγματοποίησαν σήμερα ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, με αφορμή την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Του γνωστοποιήθηκε η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΒΖ όπως και οι χιλιάδες απλήρωτοι παραγωγοί οι οποίοι εξακολουθούν την κατάληψη των γραφείων διοίκησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) έτσι ώστε ο κ. Καραμανλής να προβεί σε παρεμβάσεις έστω την ύστατη στιγμή.

ZENITH