Skip to main content

Ζητούνται διευθύνοντες σύμβουλοι και πρόεδροι ΔΕΚΟ

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μέσω του δικτυακού τόπου απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για τη στελέχωση των διοικήσεων σε φορείς και ΔΕΚΟ.
Ανοιχτή πρόσκληση για τη στελέχωση των διοικήσεων σε 23 φορείς και ΔΕΚΟ των τομέων Ενέργειας και Περιβάλλοντος απηύθυνε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μέσω του δικτυακού τόπου.

Συγκεκριμένα, οι φορείς για τους οποίους επίκειται αλλαγή διοικήσεων είναι:

-Από τον τομέα ενέργειας ΔΕΗ Α.Ε., ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ΔΕΣΦΑ ΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΚΟ, ΑΣΠΡΟΦΟΣ (μελετητική εταιρία, θυγατρική των ΕΛΠΕ), ΔΕΣΜΗΕ, ΔΕΠΑ και ΚΑΠΕ. Για τους φορείς αυτούς αναζητώνται Πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλη ΔΣ.

-Από τον τομέα Περιβάλλοντος: ΕΥΔΑΠ, ΙΓΜΕ, ΔΕΠΟΣ, Κτηματολόγιο, ΟΚΧΕ, ΕΚΠΑΑ, ΕΑΧΑ, ΟΠΣΑ, ΟΡΣΘ, Οργανισμός Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στη θέση Πύργος Βασιλίσσης, Οργανισμός Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ελαιώνα Αττικής, Φορέας Διαχείρισης και Ανάπλασης του ποταμού Κηφισού Αττικής και των παραχειμάρρων του, Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π., Φορέας Διαχείρισης Πάρκου Σχοινιά - Μαραθώνα.

Τα στοιχεία που αξιολογούνται μεταξύ άλλων είναι η επαγγελματική εμπειρία, η τρέχουσα απασχόληση, το αν ο υποψήφιος είναι διαθέσιμος για πλήρη ή μερική απασχόληση (π.χ. ως μέλος ΔΣ), οι σπουδές, οι ξένες γλώσσες, οι γνώσεις πληροφορικής, η κοινωνική - πολιτική δραστηριότητα, η διοικητική εμπειρία και τυχόν συστάσεις.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει αίτηση για δύο από τις διαθέσιμες θέσεις. Επίσης όσοι είχαν ενδιαφερθεί και για τις θέσεις των γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων που είχαν προκηρυχθεί καλούνται να το δηλώσουν.

ZENITH