Skip to main content

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (video)

Σε μία αναμέτρηση με κακό θέαμα ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες του «Δικεφάλου»

Από ένα βαθμό μοιράστηκε ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Κακό το θέαμα και από τις δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε κάποιες περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε το συγκρότημα του Πετράκη στο 12΄με τον Τσάβες, με τον «Δικέφαλο του Βορρά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα δύο λεπτά αργότερα με τον Περέιρα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νομπόα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Βελλίδη στο 16’, σε μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες για το συγκρότημα του Γεωργιάδη.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Χαρίσης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι περίπου 5.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (Πόζογλου 78′), Μακ, Περέιρα (Τζιόλης 76′), Κουλούρης (Αθανασιάδης 62′)

ΠΑΣ Γιάννενα: Βελλίδης, Στρουνα, ΝαΝαδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (Μπέριος 85′), Χαρίσης, Τσαβεζ, Ίλιτς, Κοροβέσης (Ντάσιος 82′), Μανιάς (Γιάκος 82′)

 

ZENITH