Skip to main content

Οι κρυπτο-χρυσαυγίτες της Βουλής και η ανθρωποφαγία της θολοκουλτούρας

Οι κρυπτο-χρυσαυγίτες της Βουλής, η ανθρωποφαγία της θολοκουλτούρας με τον Σάκη και οι Τρικαλινοί που προσεύχονται για τη μακροζωία του απατεώνα.
Απορώ με τους Έλληνες πολιτικούς και διπλωμάτες, που αναφερόμενοι στο σκοπιανό ζήτημα, κάνουν λόγο για «εξεύρεση ονομασίας». Μόνον αυτό είναι το πρόβλημα; Η εθνικότητα και η γλώσσα δεν είναι; Ότι θα αποκαλούνται Μακεδόνες, και ότι η σλάβικη γλώσσα τους  θα αποκαλείται μακεδονική, αυτό δεν είναι πρόβλημα;
 
Τελικά, πρέπει να μας πουν κάποτε οι πολιτικοί μας: Με ποιους είναι; Με τους Έλληνες ή με τους απέναντι που επιβουλεύονται την Ελλάδα;
 
Απίστευτο υβρεολόγιο σε συνεδριάσεις της Βουλής, σε ολομέλεια αλλά και στις επιτροπές. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι προχθές μας έλεγαν ότι το «ήθος» στο κοινοβούλιο, το χάλασαν οι Χρυσαυγίτες. Αυτοί, τώρα, ούτε που ακούγονται. Οι άλλοι, οι επαγγελλόμενοι τους δημοκράτες, ποιο ήθος έχουν με όσες βρισιές χαμαιτυπείου ανταλλάσσουν στην Βουλή; (μήπως είναι κρυπτο-χρυσαυγίτες;)
 
Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή με τον Ρουβά; Αφήστε ρε καρντάσια πρώτα να τραγουδήσει ο άνθρωπος, κι ύστερα κρίνουμε. Βγαίνουν κι οι κατινίτσες που τις έφτιαξε «προσωπικότητες» το θολοκουλτουριάρικο σύστημα και κρίνουν πριν από το γεγονός, αποδεικνύοντας το έλλειμμα φαιάς ουσίας, να μη πω και ήθους. Το «Άξιον Εστί» το τραγούδησε ο Μπιθικώτσης, και η ερμηνεία του είναι ανεπανάληπτη. Αυτό σημαίνει ότι τέλειωσε, δεν θα το ξανακούσουμε; Ούτε με άλλο ύφος; 
 
Αλβανοί των Σκοπίων σε διαδήλωση κατά των Αρμενίων και με συνθήματα υπέρ των Τούρκων. Δεν ανησυχώ όμως, επειδή ο Μπουτάρης θα υλοποιήσει την «ελληνοαλβανική φιλία». Όπως έχει υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε.
 
Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα πήγε για προσκύνημα στη Μέκκα. Θυμίζω ότι το πλήρες όνομα του Αμερικανού προέδρου είναι Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα. Ένα όνομα εβραϊκό, ένα μουσουλμανιικό, κι αυτός δηλώνει χριστιανός. Τέλειο δείγμα πολυθρησκευτικού ανθρώπου (κάτι με τον Βούδα, δεν βρέθηκε;)
 
«Η μόνη ιδιοτελής αγάπη είναι αυτή για το παιδί σου», είπε ένας τραγουδιστής και με βρίσκει σύμφωνο. Όμως στα μαρξιστικά φροντιστήρια των κομμάτων και οργανώσεων διαβάζουν και βιβλία της Τζόαν Ρόμπινσον. Που γράφει ότι οι γονείς εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους λογίζοντάς τα απλώς σαν εργατικά χέρια, επηρεαζόμενοι από την καπιταλιστική νοοτροπία.
 
Με ποιον συμφωνούν οι εγχώριοι βορειοκορεάτες; Ίσως, σε τριτοκοσμικές χώρες να συμβαίνει αυτό. Αλλά, από πού και ως πού η γενίκευση; Ιδιαίτερα στην Ελλάδα ποιος εκμεταλλεύονται ποιον; Οι γονείς τα παιδιά, ή τα παιδιά τους γονείς; Αλλά άμα μορφώνεσαι από την Τζόαν Ρόμπινσον, θα γίνεις Χριστοδουλοπούλου ή Παρασκευόπουλος. Καμιά έκπληξη.
 
Ευχαριστήριο στον απατεώνα που τους έφαγε τα χρήματα. Οκτώ ορειβάτες από τα Τρίκαλα στάθηκαν τυχεροί, αφού λόγω μίας απάτης δεν βρίσκονται στο Έβερεστ, και γλίτωσαν από τον σεισμό των 7.9 Ρίχτερ στο Νεπάλ. Έπεσαν θύματα ενός απατεώνα οδηγού ορειβατών, ο οποίος πήρε 1.500 ευρώ από τον καθένα και εξαφανίστηκε. Οι Τρικαλινοί γύρισαν πίσω άφραγκοι, και τώρα προσεύχονται για την μακροζωΐα του απατεώνα.
 
Ένας σεΐχης στην Μαγνησία της Τουρκίας, ονόματι Γιασάρ Χότζα, «αδελφός» του Μπουτάρη κατά δήλωσή του, είπε πως «μιλώντας με τον Αλλάχ» εμπόδισε τον σεισμό να χτυπήσει την Μαγνησία. Αν ζούσε στην Ελλάδα, θα βρισκόταν στο Δρομοκαΐτειο. Στην Τουρκία είναι μουσουλμάνος κληρικός αι οι φετφάδες του είναι νόμος.
 
Καλλισθένης

ZENITH