Skip to main content

Η νέα δραστηριότητα του Ψωμιάδη και οι βρισιές Μπουτάρη-Καμμένου

Η νέα επαγγελματική δραστηριότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, το μέλλον του Αγγελούδη μετά την αποχώρηση από τον ΟΛΘ, και οι βρισιές Μπουτάρη-Καμμένου.

-Ολόκληρη έρευνα αγοράς έχει κάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη νέα επαγγελματική δραστηριότητά του, το telemarketing. Σε πρώτη φάση ανατομικά παπούτσια και παντόφλες για διαβητικούς θα αποτελούν τα προϊόντα προς πώληση, ενώ όπως μαθαίνουμε, εφόσον όλα πάνε όπως επιθυμεί ο πρώην περιφερειάρχης, θα υπάρξει και επέκταση σε ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων. Οι πρώτες επαφές έγιναν εντός Ελλάδας με διάφορες εταιρίες και επιχειρηματίες, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, εκτός από το telemarketing υπάρχει και η προοπτική e-shop πωλήσεων. Τα γυρίσματα του πρώτου διαφημιστικού στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν σε πρώτη φάση. Για όσους είναι προληπτική, βάσει… ντοκουμέντων η νέα δραστηριότητα του κ. Ψωμιάδη θα πάει εξαιρετικά. Είναι τυχαίο ότι στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η Voria.gr το… ηλεκτρονικό πουλί (κατά κόσμον drone), που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα κάθισε πάνω από το κεφάλι του πρώην περιφερειάρχη;

-Επιτέλους πια με αυτή την ανταλλαγή «υβριστικών» δηλώσεων ανάμεσα στους κ.κ. Πάνο Καμμένο και Γιάννη Μπουτάρη… Όσο «χαλαρά» και να θέλει να το πάρει κάποιος, από ένα σημείο και μετά τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε πλαίσιο ευπρέπειας. Μπορείς στο δημόσιο λόγο σου να μιλάς για κρεμάλες, χοντρούς, λιντσαρίσματα και τέτοιες φαιδρότητες; Το ποιος ξεκίνησε αυτή την κόντρα δεν έχει πια καμιά σημασία. Και οι δυο οφείλουν να σταματήσουν άμεσα την ανταλλαγή χαρακτηρισμών. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύονται οι ακραίες φωνές. Και δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας και δήμαρχος Θεσσαλονίκης απλώς βάζουν το κερασάκι στην τούρτα. Το τελευταίο επεισόδιο εντός της Βουλής το αποδεικνύει. Όλων τα νεύρα είναι τεντωμένα και κυρίως των πολιτών.

-Ο Στέλιος Αγγελούδης φεύγει από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, όμως ήδη συζητείται το πολιτικό μέλλον του. Η πρόσφατη συνάντησή του με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, πυροδότησε σενάρια περί μελλοντικής συμμετοχής του στα κοινά του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Αγγελούδης άλλωστε είναι από τους γνωστούς πολύ στενούς συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου και από τα «πράσινα» στελέχη της περιοχής με ισχύ και άποψη. Κρίσιμη θεωρείται, όπως έλεγαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η συμμετοχή του στο συνέδριο του κόμματος στα μέσα Μαΐου. Εξάλλου, ο κ. Αγγελούδης δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται ενεργά με τα τεκταινόμενα στο χώρο της κεντροαριστεράς και ειδικότερα του ΠΑΣΟΚ… Από την άλλη, εν όψει του συνεδρίου του κόμματος έχουμε την επιστροφή στο προσκήνιο μιας σειράς στελεχών που είχαν περιορίσει τις δημόσιες παρεμβάσεις τους. Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Φλωρίδης, Άννα Διαμαντοπούλου και πάει λέγοντας «επανακάμπτουν», την ώρα που ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει να συνιστά έναν από τους ισχυρούς πόλους της κεντροαριστεράς. Κατά πόσο βοηθούν οι… επαναλήψεις θα δείξει.

-Περαστικά να ευχηθούμε στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, που είχε ένα επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο των Αθηνών. Ο κ. Παπαμιμίκος έκανε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έπειτα από τη λιποθυμική τάση που είχε και την ίδια μέρα το βράδυ έφυγε από το νοσοκομείο. Επέστρεψε, όπως μάθαμε, για κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για υπερκόπωση.

Ο Βόρειος

ZENITH