Skip to main content

Το επεισόδιο με τη Ζωή και οι φαιδρές δηλώσεις της Τασίας

Το επεισόδιο με τη Ζωή, η φαιδρότητα των δηλώσεων της Χριστοδουλοπούλου και η μόνη έγνοια του Πάνου Καμμένου

Δεν σχολιάζω το επεισόδιο στο οποίο φέρεται εμπλεκόμενη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την στιγμή που δεν είναι πλήρως εξακριβωμένα τα γεγονότα. Όμως, ενώ μέχρι τώρα οι ενέργειές της έφεραν σε άλλους εκνευρισμό σε άλλους ιλαρότητα, τώρα άρχισαν να γράφονται βαριοί χαρακτηρισμοί στο διαδίκτυο.

Και όχι μόνο σε μπλογκς, αλλά και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και μάλιστα και σε προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα, όπως ασυζητητί καταλαβαίνει και ο Τσίπρας, μόνο που η αποφυγή λήψης δραστικής απόφασης τώρα, θα ζημιώσει και τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κωνσταντοπούλου προσωπικά. Ας προφτάσουν τα χειρότερα.

Στην κυβέρνηση, αντί να συσκεφθούν πώς θα θωρακίσουν την χώρα από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, συσκέφθηκαν πώς και πού θα τους στεγάσουν. Προφανώς και για ανθρωπιστικούς λόγους δεν θα τους αφήσεις να πεθάνουν, αλλά το ζητούμενο είναι πώς θα τους εμποδίσεις να έρχονται. Περί αυτού, επικρατούν τα «δήθεν» εις βάρος του ελληνικού λαού.

Μένει μόνον η φαιδρότητα των δηλώσεων της αρμόδιας (;) υπουργού, η οποία με σοβαρό ύφος μάς είπε ότι οι λαθρομετανάστες βρίσκονται στις πλατείες για να λιάζονται. Είναι κρίμα, όσοι έχουν απωθημένα από τη νεανική ηλικία να τα εξωτερικεύουν από θέσεις που επηρεάζουν το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.

Πολλά τα αρνητικά από την παρουσία «προοδευτικών» σε υπεύθυνες θέσεις, αλλά και ένα θετικό. Άρχισε να καταλαβαίνει ο κόσμος, πώς δημιουργούνται τα «ονόματα», που όταν έρθει η ώρα να αποδείξουν πόσο αξίζουν, δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο.

Ρωτούν τον Καμμένο αν συμφωνεί με την λαθρομεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. Μα τι λέτε, τώρα; Έδειξε ο Πάνος τόσο καιρό, ότι τον ενδιαφέρει κάτι άλλο, εκτός από να παρελαύνει καμαρωτός με τους στρατιώτες να παρουσιάζουν όπλα; Δείχνει, ότι τέτοια μεγαλεία ονειρευόταν από μικρός και τώρα βρέθηκε στον κόσμο του.

Όσο για το κόμμα του; Τον ψάχνουν, μας λένε, αλλά πού να τον βρουν; Και φυσικά θα προσυπογράφει όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις. Πότε θα ξαναγίνει υπουργός, και μάλιστα σε γκλάμουρ υπουργείο;

Την επόμενη φορά που θα υπάρξει συνάντηση των προέδρων Ελλάδας-Τουρκίας, πρέπει αντί του Παυλόπουλου να στείλουμε τον διοικητή του Δρομοκαΐτειου. Είναι δικής του αρμοδιότητας ο Ερντογάν. Διαβάστε μερικούς στίχους από το εμβατήριο που συνέθεσαν και ακούστηκε σε δημόσια εκδήλωση:

«Ο άνθρωπος του έθνους Ταγίπ Ερντογάν / Που παίρνει πάντα την δύναμή του από τον λαό / Αυτός θα είναι ο αιώνας των Τούρκων / Εμείς θα διαδώσουμε το όνομα του Αλλάχ / Χωρίς να απομακρυνόμαστε από τον δρόμο του Προφήτη / Θα ιδρύσουμε την νέα Τουρκία / Ηγέτης μας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν / Που παίρνει την ισχύ του από τον κόσμο».

Οι αποκαλούμενοι «αντιεξουσιαστές» -που επιτρέπει η κυβέρνηση να την εμπαίζουν- φαίνεται πως ενστερνίσθηκαν την πολυπολιτισμικότητα. Μεταξύ των συλληφθέντων (που βγήκαν από την Πρυτανεία για να πάρουν αέρα) είναι δύο Αλγερινοί, δύο Αφγανοί και ένας Πολωνός. Σε βάρος του τελευταίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών.

Καλλισθένης

ZENITH